Venkel-kervelstoemp met kabeljauwhaasje en grijze garnalen
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Venkel-kervelstoemp met kabeljauwhaasje en grijze garnalen
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 500 g aardappelen bintjes
  • 1 venkel
  • 3 handjes kervel geplukt, gewassen en droog gezwierd
  • 2 kabeljauwhaasjes
  • boter
  • pezono
  • 1 handje grijze garnalen
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de aardappel gaar in gezouten water, giet af en stamp fijn met een noot boter.
  2. Snij de venkel zeer fijn met de mandoline en hak nog eens met het chefmes erdoor. Stoof aan in wat boter.
  3. Hak de kervel fijn, hou een beetje apart voor de afwerking.
  4. Meng de gehakte kervel en de venkel onder de puree. Kruid af met pezono.
  5. Bak de kabeljauwhaasjes in boter en kruid met pezo.
  6. Dresseer de borden: leg wat puree op elk bord, daarop de vis en werk af met wat garnaaltjes en extra kervel.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne