Ingrediënten
- 250 g kippengehakt
- 2 handjes koriander fijn gehakt
- paneermeel
- 1 ui fijn gesnipperd
- 4 kleine wortels in lucifers gesneden
- 1 paprika in reepjes gesneden
- 1/2 prei in reepjes gesneden
- 1 courgette in lucifers gesneden
- 250 g champignons in schijfjes gesneden
- gemberpoeder
- curry poeder
- pezo
- 1 geut sojasaus
- 1 pakje kokosmelk
- 2 zakjes rijst naar keuze
Porties: personen
Instructies
- Meng het gehakt met de koriander en kruid met pezo. Rol er kleine balletjes van en bak ze mooi bruin in een pan met olijfolie.
- Wok de groentjes in een wokpan met olijfolie.
- Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met pezo, curry, gember en de sojasaus.
- Kook ondertussen de rijst zoals aangegeven staat op de verpakking.
- Verwarm de balletjes in de saus.
- Serveer de wokgroentjes met de rijst en werk af met koriander.
Notities
Je kan de koriander vervangen door platte peterselie.
Lekker, makkelijk en gezond.