Zeevruchten pasta met romige rode pesto-saus
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Zeevruchten pasta met romige rode pesto-saus
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 500 g pasta
  • 800 g gemengde zeevruchten diepvries, ontdooid
  • 1 ui fijn gesnipperd
  • 3 teentjes look geperst
  • 300 ml room
  • 2 el rode pesto
  • 1 visbouillonblokje
  • pezo
  • olijfolie
  • 1 geut droge witte wijn
  • blanke roux
Porties: personen
Instructies
  1. Stoof de ui glazig samen met de look in olijfolie.
  2. Blus met de witte wijn. Laat even inkoken.
  3. Voeg nu de room, de rode pesto en het visbouillonblokje toe. Laat op een zacht vuurtjes garen.
  4. Doe als laatste de zeevruchten erbij en warm goed door.
  5. Breng op smaak met pezo.
  6. Dik de saus eventueel in met witte roux.
  7. Kook de pasta gaar in gezouten water zoals aangegeven staat op de verpakking.
  8. Serveer de saus met de pasta.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne