Ingrediënten
- 1 dunne lende
- 1 ui fijn gesnipperd
- 1 prei fijn gesnipperd
- 1 courgette in blokjes gesneden
- 1 rode paprika in blokjes gesneden
- 1 groene paprika in blokjes gesneden
- 1 klein blikjes mais
- 2 tomaten in blokjes gesenden
- pezo
- burrito kruiden
- 2 zakjes zero rijst (400 gram)
- olijfolie
- boter
- 2 koffielepels zure room
Porties: personen
Instructies
- Bak de biefstuk bruin in wat boter, zorg dat je pan goed heet is. Kruid met pezo. Haal uit de pan en snij in reepjes.
- Stoof de ui glazig in een diepe pan met olijolie. Voeg de tomatenpuree toe en laat even mee aanbakken.
- Doe nu de paprika's, courgette en de prei erbij. Stoof mee aan tot de groentjes beetgaar zijn.
- Spoel de zero rijst onder koud water in een fijne zeef.
- Voeg de mais en de tomatenblokjes toe. Kruid met pezo en burrito kruiden.
- Meng stukjes biefstuk onder de saus en warm nog eens goed door.
- Doe wat olijfolie in een pan en roerbak de rijst erin.
- Serveer de zero rijst met de biefstuk en de groentjes.
Notities
Zero rijst is koolydraatarm en bevat maar 7 calorieën op 100 gram.